Followers

Saturday, 23 February 2013

Finally,




Assalamualaikum. 

Hye everybodyy. Berhabuk dah blog ni. Fuh fuh *tiup habuk*. Masa tak mengizikan untuk update blog nie. Maklum lah. Bajet sibuk kann. Hahaha. But seriously sibuk. Rasanya part 2 memang sem yang sangat sibuk. Sampai kadang kadang tade masa untuk diri sendiri. Nak kena focuskan ELP. Kena habiskan lagi 8 jam. Esok buat 2 jam so tinggal lagi 6 jam. Penat sangat. Lepas cuti CNY hari tu dah kena prepare untuk traininng. Training ni pulak untuk competition serving. Haaa nampak tak ? TAct tengah buat assignment ni. Tapi macam mengantuk so tangan menggatal nak update blog. Btw ada gambar baru. Pakai baju serving. Act full attire for serving class bukan oakai seluar tapi kain. But disebabkan masa ni jadi steward (pembasuh pinggan), mengada nak pakai seluar. Apetah lagi sir Hafiz tade. So buat class tu macam kita punya lah. Buat rules sendiri. Hahahaha. Lagi pun saje nak show off tu seluar baru. LOL. Hahaha. Okay byee. Jumpa lagi. xoxo, Sya :)




3 comments:

bangibookseller said...

Reading enriches... Books and more books... Check out our collection... Shopaholics, harry potter, childrens, etc.. Ask for discounts...

http://bangibookseller.blogspot.com/

Berita Kaki said...

haa..betul la..saya cam muka awak ni .. hahaha.. salam kenal2 lagi

Syafiqa Jaafar's :) said...

Haha awak sape eh?