Followers

Thursday, 9 February 2012

Perangai Apa Lah Sial !

Nampak tak title macam emo tu? Memang emo pun nie. Pantang betul kalau orang yang gunakan aku time diorang susah. Kau ingat aku nie ape. Memang hidup untuk tolang kau lah eh? Agak agak laa derr. Maaf tak bererti melupakan. Time kau happy happy kau dengan orang lainn, bila kau susah kau cari aku. Ingat aku hamba kau ke weh. Errr sabar jelah dow dengan kau. Nak jea aku sound tadi tapi slek aku baik lagi. Aku msg berlapis. Tapi aku harap kau makan dalam lah weh dengan msg aku tu. Sebab kau pun tak rep msg aku tu kann. Please think before act. Sebelum aku lempang kau laju laju. Byee !

2 comments:

-SUPERGIRL- said...

sabar je lah kan nan owg cmtuhh :)

-SUPERGIRL- said...

sabar je lah kan nan owg cmtuhh :)