Followers

Monday, 30 January 2012

Pakai tudung tapi .....

Okayy. Hari nie nak cerita ape yang saya nampak masa keluar dengan mak hari tu. Sabtu hari tu keluar dengan mak. Pegi Low Yat mula mila. Then after pegi shopping kat TS. Lepas tu masuk laa F.O.S. Masa masuk F.O.S tu tengok tengok lah barang. Then ternampak sorang kakak nie. Terkejut gila bila tengok dea dress up. Dea pakaishawl BUT baju dea nampak lurah dea. Dea pakai shaawl style ape pun tak tau. Lilit lilit kat atas kepala. Macam orang afrika pun ada cara dea pakai shawl tu. Lepas tu panggil mak. Tunjuk kat mak. Hahaha then mak geleng kepala jea. Mak kata maybe dea sebenarnya tak pakai tudung tapi dea nak style jea. Mungkin lah kann. But tak kira laa. Mungkin betul dea just nak jadikan benda tu fashion tapi tu cuma diri dea jea yang tau. Orang lain yang nampak mungkin ke fikir apa yang dea fikir? Mesti tak kan? Orang akan terus fikir yang dea memang pakai tudung. dah lah kat KL tu ramai orang oversea yang datang. Kalau orang orang oversea yang datang tu bertudung then nampak dea macam tu tak ke memalukan. Hmm eventough saya nie bukan bertudung but saya rasa apa yang dea buat tu tak patut. Dea macam memalukan orang yang bertudung jea. Okaylah. Sampai sini jea entry sayaa. Kalau nak comment pape just  comment jea keyh. Mybe ade yang tak setuju dengan entry saya nie. :)

2 comments:

Yana Libra said...

zaman sekarang camni la~

mohdhazlan Dreadlock said...

zaman berubah ...hati2