Followers

Friday, 9 December 2011

BFF FOREVER :)

Thanks kat mereka sebab buat aku rasa fuck macam nie. Aku macam menyesal kenal manusia macam korang. Kenapa laa manusia macam korang pun ada kan dalam dunia nie. Manusia macam korang memang tak layak untuk hidup. Plus manusia macam korang tak layak dipanggil KAWAN. Kawan bukan just berguna time susah tapi time korang senang BODOH ! Sekali korang buat macam nie sampai mampos aku benci kat korang. Aku doakan hidup korang BAHAGIA sangatsangat lepas nie. And kalau perlukan nasihat datang lah kat aku. Sumpah aku bagi penampar highclass untuk korang sebab gunakan service aku. Fuck dowh. Lepas nie aku taknak dengar ade words HABIS SEKOLAH KITA KELUAR LAH SAMESAME sebab tu sume ayat babi korang untuk kawan kau yang korang layan macam pantat. Alasan lupa kau tu bole guna dekat baby yang baru lahir tu bangang ! Lain kali kalau nak cover, cover lah baikbaik. Jangan jadi bodoh post kat facebook padahal terangterang makhluk nie online. Bodoh sangat. Meluat sumpah meluat dengan korang. THAK YOU SO MUCH sebab lupakan aku. Kalau gado dengan kawan, boyfriend, jangan lupa datang rumah aku. Rumah aku memang tempat korang luahkan peraasaan then nangesnanges. Mak bapak aku bina rumah nie untuk dengar masalah korang and nangesnanges. Sentap? PEGI MAMPOS ! Have fun yea dengan BREAKING DOWN korang tu. Semoga tak ACCIDENT laa korang masa otw balik. :)

4 comments:

izatyy sentiasa comel said...

HAHAHA..ayat kau terbaek..makan dalam makan dalam.. :D

Akma said...

siape takk kenal syafiqa jaafar.
budak kecik dgr pun menangis.

Shena Rofizal said...

Takot aku -,-

Syafiqa Jaafar's :) said...

Izzaty : ofcs. dah kata luahan perasaan.

Akma : tu yg aku suka tu. kalau aku jahat aku santau terus jea. takde aku nak tulis panjang2.

Shena : Hahaha nie luahan perasaan paling jujur aku penah buat. takde tapis2. :D