Followers

Wednesday, 14 December 2011

miramiraesukahati.blogspot.com

SitiAmiraBintiAli


Sahabat saya nie baru buat blog. Hahah. Mungkin dea jealous sbb saya dengan izzaty ada blog. So, ade tempat untuk kami potpetpotpet. Hahaha. Paling bahagia bila dea ada buat entry pasal saya. Ouchh, terharu gile bhai. Rasa nak hugghugg sikit. Hahahaha. Sayang kau lah. Aku rasa blog kau akan lebih menarik bila kau tulis pasal aku. Hahahahaa perasan sangat okay. Hahahaha. Meyh tengok blog dea meyh. :)


7 comments:

mira miera said...

alah..jgn la tayang gmbr ni..nanti ramai serbu semua mcd sbb nak cari gadis comel ni..haha

mira miera said...

lagi satu..sukahati tu kau salah eja..suka bukan suke..haha..nanti hbs pemint aku x dpt jumpe blog aku..haha

izatyy sentiasa comel said...

hahahaha...CIK MIRA MIRAE da de bloggg tuwwwww... :D

sirajazman said...

hye mira mirae > HAHA
saya dah follow awak. sayalah peminat setia mira mirae =)
(jangan lupa follow aku balik) HAHA

Syafiqa Jaafar's :) said...

hahah sorry miraa. aku betulkan keyh. :D

mira miera said...

siraj : i tau u mmg fans i nmbr 1..haha..sudah follow semula dah :)

pika : bagus ye bagus..haha

Syafiqa Jaafar's :) said...

Mira : rindu shakib. :')