Followers

Saturday, 10 December 2011

We.Us.Our

Semalam masa keluar tibatiba dia ingatkan balik rules yang dia pernah buat untuk saya. Sangat funny. First rules dia is dia cakap lelaki tak bole pandang saya lebih dari 5seconds. Next, lelaki tak bole cakap dengan saya lebih dari 3minutes. And last is lelaki tak bole ada sebelah saya lebih dari 3seconds. Awww that is so sweet. Hahaha gile. Pastu idk why semalam dea sangatsangat lah sweet. Masa nak tunggu masuk wayang, saya nak lah tengok numb bilik tu dah on ke belum. So, saya takde lah pandang dia. Pastu tibatiba dea marah. Dia cakap dia taknak saya pandang tempat lain selain pandang dia. Dia cakap risiko tinggi untuk saya pandang lelaki lain. Hahaha comel sangatsangat. So saya kena laa pandang jea muka dia yang kacak tu and biar dia yang tengok numb tu dah on ke belum. Rupanya dia nie cemburu jugak yea. Selama ada dengan dia tak pernah pulak dia tunjuk cemburu dia yang macam nie. Heee. Bahagia gile okay bila orang buat kita macam tuu. Kau ada? Hahahaha ! Dia lelaki yang sangat hebat saya pernah ada. Saya sayang dia sampai mati. Mungkin semalam dia try untuk chillkan mood saya balik disebabkan budakbudak bodoh yang menyakitkan hati. Yes he did it. Saya bahagia sangat semalam. Thanks sayang. Thanks untuk semalam. Bahagia sangatsangat. Iloveyou Hafiz <33

4 comments:

izatyy sentiasa comel said...

untung laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aku jeles okayyyy.. ;p

Syafiqa Jaafar's :) said...

Hahaha nanti suruh bai buat yea sayangg. :D

Dayana Aj said...

huhu. sweet doe korang. :)

Syafiqa Jaafar's :) said...

haha thanks lin. btw, kau tak follow aku pun en. :D